október 27, 2020

Lipót jegyző

Tisztelt Lipóti Lakosok! Tisztelt Látogatók!

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy a település megújult honlapján – megosztva gondolataimat – röviden bemutatkozhatom Önöknek!

Családommal – feleségemmel és 10 éves kisfiammal – ötödik éve élek a Szigetközben, Győrzámoly településen. Korábban Győrben laktam és dolgoztam, emellett – családi kötelékek révén – balatoni kötődésem is van.

Iskoláimat Budapesten és Győrben végeztem, igazgatásszervezői és jogi végzettségekkel rendelkezem. Magaménak érzem a kultúra szeretetét, fontosságát, szabadidőmben szívesen járok színházba, kulturális és egyéb rendezvényekre, ahol – felkérés alapján – közreműködést is vállalok.

Pályafutásomat a győri polgármesteri hivatalban kezdtem, ahol 2003 és 2005 között az adóügyi osztályon előadóként tevékenykedtem.

12 évet töltöttem a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnál, menekültügyi szakterületen ügyintézőként, illetve néhány évet osztályvezető-helyettesként dolgoztam. 2019. októbere óta a Darnózseli Közös Önkormányzati Hivatal csapatát erősítem, 2020. január 16. óta látom el a jegyzői feladatokat Veilandics Eszter jegyző asszony gyes/gyed miatti távollétének idejére.

A Darnózseli Közös Önkormányzati Hivatal kettős feladatot lát el a települések vonatkozásában. Egyrészt előkészíti és végrehajtja a képviselő-testület által hozott helyi döntéseket, másrészről pedig ellátja az államigazgatási és önkormányzati feladatokat Lipót és a közös hivatalhoz tartozó többi település vonatkozásában.

Jegyzőként – elhivatott, felkészült kollégáimmal vállvetve – fő célkitűzésem a Közös Önkormányzati Hivatal működésével kapcsolatos feladatok jogszerű, szakszerű és megfelelő szakmai színvonalon történő ellátása és biztosítása, továbbá a szolgáltató jellegű – ügyfélközpontú – közigazgatás megteremtése, a községek lakóinak és vállalkozásai érdekeinek szem előtt tartásával, a gyors, érdemi ügyintézés megvalósításával.
Ezúton kérem Lipót lakosságát, a helyi vállalkozásokat és a településre látogató vendégeket is, hogy ügyeikkel, kéréseikkel és kérdéseikkel bizalommal forduljanak hivatalunkhoz, kollégáimhoz és hozzám!

Tisztelettel:

Dr. Miletics László
jegyző
Telefon: 06 20 257 55 76
e-mail-cím: jegyzo@darnozseli.hu