május 30, 2024

Lipóti edzőtáborok

Edzőtábor Lipóton

Edzőtáborozzon Lipóton profi körülmények között, a Lipóti Futball Centrum és az Orchidea Hotel szervezésében!

Kiváló minőségű füves és műfüves futballpályák, sportcsarnok, nyugodt, csendes környezet, színvonalas wellness, rekreációs és gasztronómiai szolgáltatásokkal várjuk a csapatokat!

A Lipót Futball Centrumban 2 db füves, 1 db műfüves pályával és 1 db futsal és kézilabda szabvány méretű Sportcsarnokkal várjuk a futball és kézilabda csapatokat. A center és a műfüves pálya villanyvilágítása és a köztük lévő 500 fő befogadására alkalmas fedett lelátó minden igényt kielégít akár nemzetközi mérkőzések szervezése esetén is. Az edzőcentrumban rendelkezésre áll minden eszköz az edzések, mérkőzések lebonyolításához. A pályák száma, a modern beépített öntöző rendszerrel és a megfelelő gépekkel állandósítani tudja a folyamatosan kiváló minőséget. Az edzőközpont személyzete a helyismeretével, a felkészülési mérkőzések szervezéséhez szükséges kapcsolati rendszerével biztosítani tudja a csapatok programjának sikeres lebonyolítását. A Sportcsarnok VIP terméből panorámás kilátás nyílik a füves centerpályára, így rangos mérkőzések VIP vendégeit is kiemelkedő figyelemmel tudjuk vendégül látni.

A pályáktól mindössze 400 méterre lévő Orchidea Hotel****Lipót szolgáltatásai minden igényt kielégítenek a labdarúgó és kézilabda csapatok felkészülésében. A játékosok elhelyezése kényelmes külön ágyas kétágyas szobákban történik, amelyekben led TV és korlátlan WIFI internet biztosított. A rendkívül hangulatos wellness részleget reggel 7 és este 23 óra között használhatják, a pihenést maximálisan elősegítő külső és belső termál medencével, infra és finn szaunákkal, sószobával és egy jól felszerelt fitnesz és masszázs teremmel akár egész nap biztosítani tudjuk. A szálloda ásványi anyagokban gazdag termálvíz összetétele kíméletes hatású, ideális a sportolók részére, izomlazító, regeneráló hatása miatt. A szálloda konyhája pedig a bőséges, választékos és sportolóbarát svédasztalos étkezésekkel, a hangulatos kertben akár grillezési lehetőséggel, valamint kérés szerint akár speciális ételek elkészítésével is várja a sportolókat. A Csapatok részére a taktikai megbeszélésekhez felszerelt konferenciatermet, saját masszázs és csomagszobát biztosítunk, valamint akár napi többszöri mosatást az egyen felszerelésekre.

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Bencze Enikő szállodavezető
E-mail: bencze.eniko@orchideahotel.hu
Tel: +36 30 4141 585