május 18, 2024

Lipót Kézilabda

NBII - es férfi felnőtt kézilabda csapat

Petőfi SK Lipót kézilabda csapat

A lipóti női kézilabdacsapat 2017-ben alakult, Petőfi SK Lipót a hivatalos csapatnév. Van leány U14-es és ifjúsági csapat is. Az ifista lányok NBIII-as bajnokságban szerepelnek, míg a felnőttek a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokságban.

A koronavírus miatt a 2019/2020-as bajnokságot a Magyar Kézilabda Szövetség lezárta, helyezéseket nem osztott ki. A félbeszakadt bajnokságban a felnőtt csapat a 4. míg az ifisták a 7. helyen álltak. Mérkőzések reményeink szerint már lesznek a jövő szezonban, ami szeptember-október körül indulna.

Edzések: kedd, péntek
Kedd – 19:00 órától 20:00 óráig
Péntek: 18:00 órától 19:30 óráig

Edző: Fábián Ágnes
Technikai vezető: Fábián Csaba

Ifi névsor:

Boros Bettina, Burnóczki Nóra, Burnóczki Réka, Csizmadia Írisz, Fazekas Zsanett, Fehérvári Kamilla, Gábos Lilla, Heveder Patrícia, Karácsony Réka Lili, Mátyus Rebeka Kamilla, Molnár Aliz Diána, Molnár Anna Dorina, Nagy Luca, Wertál Dóra

Felnőttek:

Angyal Alexandra, Barna Lúcia, Máténé Blahovits Eszter, Burnóczki Nóra, Burnóczki Réka, Csizmadia Írisz, Fábián Ágnes, Fehérvári Kamilla, Hideghéty Zsófia, Karácsony Réka Lili, Köpcsényi-Hegedüs Cintia, Markó Bettina, Molnár Aliz Diána, Molnár Anna Dorina, Nagy Luca, Nagy Szabina, Tibold Enikő, Wertál Dóra.

Angyal Alexandra
Angyal Alexandrának hívnak, 21 éves vagyok. Már 8 éve kézilabdázom, mellette szeretek táncolni is.
Barna Lúcia
Barna Lúciának hívnak, 22 éves vagyok. Hobbim a kézilabda, szabadidőmben pedig szeretek a barátaimmal túrázni, szórakozni.
Boros Bettina
Boros Bettinának hívnak, 17 éves vagyok. Nagyon szeretek kézilabdázni és röplabdázni is. Szabadidőmben szeretek olvasni, művelődni.
Burnóczki Réka
Burnóczki Rékának hívnak, 20 éves vagyok. Jelenleg a BME energetikai mérnök szakán tanulok. Kapusként a hetes lövéseket szeretem a legjobban, hiszen nincs is jobb, mint amikor a sípszó előtt belenézel az ellenfél szemébe. A kézilabda mellett még nagy szenvedélyem a foci és gyakran töltök időt a barátaimmal.
Burnóczki Nóra
Burnóczki Nóra vagyok a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vegyészmérnök hallgatója. A legnagyobb szenvedélyem a kézilabda, ezenkívűl szabadidőm nagy részét sportolással, film nézéssel és a barátaimmal töltöm.
Csizmadia Írisz
Csizmadia Írisznek hívnak, 19 éves vagyok. Jelenleg logisztikai ügyintézőnek tanulok. Hobbim a kézilabda, de emellett folyamatosan szeretek kipróbálni új dolgokat is.
Fábián Ágnes
Fábián Ágnes vagyok, 1974-ben születtem, 1 fiú édesanyja. Kézilabdás pályafutásom legsikeresebb éveit Győrben töltöttem az ETO csapatánál, majd a székesfehérvári CORNEXI-hez igazoltam. A profi játék befejezése után sem szakadtam el a sportágtól. 2001 óta gyógymasszőrként dolgozok. A rehabilitációs feladataimat az edzői munkám mellett is ellátom.
Fazekas Zsanett
Fazekas Zsanett vagyok és 2003 óta boldogítom az embereket a létezésemmel. 11 éve karatézom és körübelül 2 éve kézilabdázom. A sportos életmód mellett fontos szerepet játszik a kultúra az életemben, szeretek olvasni és színházba járni, illetve kezdő írópalántának vallom magam.
Fehérvári Kamilla
Fehérvári Kamillának hívnak, 2001-ben születtem. Jelenleg a győri Szent Györgyi-Albert iskolában tanulok. A kézilabdát általános iskolában, 6. osztályban kezdtem és azóta is imádom csinálni. Emellett hobbim a rajzolás, festés, a későbbiekben ezzel szeretnék majd foglalkozni.
Gábos Lilla
Gábos Lillának hívnak, 16 éves vagyok. Szeretek sportolni, kedvencem a kézilabda. Nagyon szeretem a csapattársaimat, szeretek együtt dolgozni velük. Szabadidőmben tanulok és a barátaimmal töltöm az időt.
Heveder Patrícia
Heveder Patríciának hívnak, 16 éves vagyok. A sport valamilyen formában mindig is az életem része volt, de a szívemhez a kézilabda áll a legközelebb. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lenni, olvasni, lovagolni és túrázni.
Hideghéty Zsófia
Hideghéty Zsófiának hívnak, 20 éves vagyok. PTE-ETK zalaegerszegi karán tanulok gyógytornász hallgatóként. A kézilabda általános iskola óta fontos szerepet tölt be az életemben. Emellett szeretek szabadidőmben kirándulni, olvasni és a barátaimmal időt eltölteni.
Karácsony Lili
Karácsony Lilinek hívnak, 17 éves vagyok. Hobbim elsősorban a kézilabda, mellette szeretek nyelveket tanulni és túrázni.
Köpcsényi-Hegedüs Cintia
Köpcsényi-Hegedüs Cintiának hívnak, 22 éves vagyok. Az egyik hobbim egyben a szakmám is, fodrász vagyok. Másik a kézilabda. Szabadidőmben szeretek olvasni, túrázni és szívesen űzök más sportokat is például crossfit, futás, evezés.
Markó Bettina
Markó Bettina vagyok, 24 éves. A kézilabda már általános iskolás korom óta az életem része. Mindig is közel állt hozzám a mozgás, 8 évig atletizáltam is a kézilabda mellett. Számomra nagyon fontos az egészség megőrzése is, frissítő- és gyógymasszőrként dolgozom. Szeretem a szabadidőmet a szabadban tölteni, szigetközi lányként főleg a vízparton.
Máténé Blahovits Eszter
Máténé Blahovits Eszternek hívnak, 39 éves vagyok három gyermekes édesanya. Testnevelő-földrajz tanárként dolgozom. Mindig is fontos volt az életemben a kézilabda. Utánpótlásedzőként az U10-es gyerekeket tanítom az egyesületünknél.
Mátyus Rebeka Kamilla
Mátyus Rebeka Kamillának hívnak, 18 éves vagyok. Negyedik éve tartozom a csapathoz. Hobbim a sporton kívül a tánc és a főzés.
Molnár Aliz Diána
Molnár Aliz vagyok, 2001-ben születtem. Régebben sok sportot kipróbáltam, fociztam, lovagoltam, karatéztam, de a kézilabdában találtam meg igazán önmagam. Emellett szeretek sok időt tölteni a barátaimmal és a családommal.
Molnár Anna Dorina
Molnár Annának hívnak, 2000-ben születtem. A győri Széchenyi István Egyetemen vagyok építészmérnök hallgató. Általános iskolában kezdtem kézilabdázni és azóta az életem részévé vált. A kézilabda mellett van más hobbim is, szeretek különböző sportokat kipróbálni, túrázni, rajzolni. Szabadidőmben a barátaimmal is szeretek idő tölteni.
Nagy Luca
Nagy Lucának hívnak, 16 éves vagyok. A sport kiskorom óta fontos szerepet tölt be az életemben, legfőképp a kézilabda. Emellett szabadidőmben lovagolok vagy a barátaimmal találkozom.
Nagy Szabina
Nagy Szabinának hívnak, 1995-ben születtem Mosonmagyaróváron. Több sportágat kipróbáltam már korábban, a kézilabda csak középiskola elején lett az életem része, viszont azóta is nagy szenvedélyem. A mozgás mellett szeretek kreatív dolgokat készíteni, valamint fontos számomra, hogy sok időt töltsek a barátaimmal és a kutyámmal.
Tibold Enikő
Tibold Enikőnek hívnak, 1998-ban születtem. Jelenleg a Széchenyi István egyetem jogi karán tanulok. A kézilabda iránti szenvedélyem 2010 óta tart, ekkor kezdtem el ezt a sportot űzni Győrben. Több évet töltöttem el ott, azonban volt egy 3 éves kihagyásom, mely után Lipóton kezdtem újra, amit eddigi életem legjobb döntésének tartok. Szabadidőmben szeretek olvasni, sorozatot nézni, kézilabda meccsekre járni. Emellett igyekszem minél több időt a családommal, barátaimmal és a házi kiskedvenceimmel tölteni.
Wertál Dóra
Wertál Dórának hívnak, 18 éves vagyok. A kézilabda már 6 éve a hobbim, mellette szeretek futni is.

A lipóti sport támogatói