május 30, 2024

 Apartmanházunk Lipót szívében, közvetlenül a falu középpontjában található.

Fedezzék fel Lipótot a Szigetköz szívében, …

… ezt a kedves kis falunk az ország nyugati kapujában!
A falunk a Mosoni-Duna partján fekszik, Holt-Duna, és kisebb tavak közelségében, legnagyobb vonzereje a víz. A kanyargó  hangulatos utcácskái a pihenésre vágyóknak kínálnak ideális sétát, kirándulást.
Falunk termálfürdőjének vize elismert gyógyvíz, legjobb hatásfokú ízületi és gerincbetegség, reumatikus panaszok kezelésére alkalmas.

Programlehetőségek a környéken: séta a faluban, termálfürdő, éttermek, Lipót pékség látogatóközpont, kirándulás a Szigetközben,
A közeli Ausztriában a Schönbrunni állatkertet, a Fertő-tavi Meseparkot és a Bécsben található tengerek házát ajánljuk vendégeinknek.
A közeli Designer Outlet Parndorf shoppingra kínál lehetőséget.

Szálláshelyünk kertjében pihenésen kívül bográcsozásra és szórakozásra (hinta, csocsó asztal) van lehetőség.

Bogi ház 4 fős apartmanunk klimatizált, 1 hálótérrel televízióval, 1 étkezővel, étkezőasztallal, hűtőszekrénnyel,jól felszerelt konyhasarokkal,  külön zuhanyzós fürdőszobával és egy kis terasszal rendelkezik melyet a csend, nyugalom és a madárcsicsergés tesz tökéletessé.

Kérésre  babaágyat tudunk biztosítani.

Falunk a Szigetköz központja. Ha kirándulást, vízi-, horgász, vagy kerékpártúrát terveznek, szívesen segítünk a program megszervezésében.

Sok szeretettel várjuk Önöket!

Elérhetőség: Hegyiné Varga Eszter
E-mail: eszterke84@freemail.hu
Telefonszám: +36/308524429