szeptember 27, 2022

Gárdony-Lipót Pékség 1-4 (1-2).

Gárdony-Lipót Pékség 1-4 (1-2).

Gárdony,zárt kapuk mögött.
Vezette Kovács T.
Gárdony: Nyári-(Schener 38.),Cziklin,Király,Balogh Á.,Balogh P.,(Porvázsnyik :7.),Tóth T.,Koronczi,Balogh B.,Mód,Kercsó,Szabó B.  Edző: Oláh Attila
Lipót: Papp-Simita,Zámbó,Kovalovszki,Sváb,Varga T.(Kiszely 46.),Füredi,(Nagy O. 65.),Tóth L.,Kószás,(Schillinger 85.M),Farkas D,(Kapa M.90.),Szabó L.(Molnár M.90.).Edző: Varga Péter.
Gólszerzők: Tóth T.(25.),illetve Kószás (41,43,),Szabó L.(81.),Kiszely (88.).
25.percben Tóth T. 8 méterről lőtt a hálóba 1-0.41.percben Kovalovszki indította Kószást,aki lefutotta a védőjét,majd a hálóba lőtt. 1-1. 43.percben Szabó L.kapufája után a visszapattanót Kószás fejelte a kapuba. 1-2. 81.percben Simita húzott el a jobb oldalon,beadása után Szabó L.bombázott a hálóba. 1-3. 88.percben Kiszely lecsapott a labdára,és a hálóba lőtt. 1-4.
A helyzeteit jól kihasználó lipóti csapat megérdemelten nyerte a találkozót.
Oláh Attila: A vezetésünk ellenére vereséget szenvedtünk.
Varga Péter: Az első húsz percben még a volt labdarúgónk,Zimonyi sikerének örültünk,s megkaptuk a szokásos gólunkat.Ezután sokat tettünk azért,hogy sikeres őszt zárjunk. 


Lipót Pékség-Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak 2-1 (2-1)

Lipót,zárt kapuk mögött.
Vezette: Szalai.
Lipót: Papp-Simita,Zámbó,Kovalovszki,Sváb,Varga T.(Kiszely (60.),Füredi,(Farkas D.(78.),Tóth L. Kószás,Winkler,(Nagy O.(88.),Szabó L. Edző: Varga Péter.
Ménfőcsanak: Ficsór-Veres,Csonka,(Éri (83.),Köles,Kelemen M.,Vincze Á.,Vayer,(Szilvágyi 63.),Koncsag,Androsch,Serfőző,Füleki. Edző: Hannich Péter.
Gólszerző: Winkler (22.),Szabó L.(29.),illetve Vayer (8.).
Gyors kontra végén a vendégek jutottak vezetéshez,ám szünetig fordított a jobb erőkből álló hazai csapat. A folytatásban nagy volt a hazai fölény,ám az utolsó percekben akár elhozhatta volna az egy pontot a Ménfőcsanak.
Varga Péter: Fagyos időben a meccs elején és a végén kicsit meleg volt,közte pedig látványos,jó játékkal a sok kihagyott helyzet ellenére is magabiztos győzelem.
Hannich Péter: A fejlődési folyamat látható a csapatban,sajnos a vezetésünk után véleményes góllal jutott vezetéshez a hazai csapat,de a futballban ez is benne van.

Szabadkikötő Sport Kft-Lipót Pékség 1-3, (1-0).

Budapest,zárt kapuk mögött.
Vezette: Sándor.
Szabadkikötő: Czerula-Vidnyánszky,Gál,Gere,Marosi,(Juhász 79.),Pető,Végh,(Dala 79.),Fodor,Földi,(Varga Ö.42.),Révész,Németh A.(Petry 71.), Edző: Dr.Tóth János.
Lipót: Papp-Simita,Zámbó,Kovalovszki,Sváb,Varga T.(Nagy O.69.),Füredi,(Kiszely 46.),Tóth L.(Schillinger 90.),Kószás,Winkler,(Farkas 85.),Szabó L.(Molnár M.90.).Edző: Varga Péter.
Gólszerzők: Fodor (10.) illetve: Varga T.(52.),Winkler (60.),Szabó L (.89.).
10.percben Fodor 10 méterről a hálóba lőtte a labdát. 1-0. 52.percben Varga T. két csel után a kapu jobb oldalába lőtt. 1-1. 60. percben Winkler lefutotta védőjét,és a hálóba lőtt.1-2
89. percben Szabó L.kapott labdát,átemelte a kapus felett,majd a kapuba passzolt. 1-3.
Összességében a vendégek megérdemelten nyertek.
Dr.Tóth János:Az első félidő után azt hittük miénk a mérkőzés,de a második félidőben érvényesült a papírforma.
Varga Péter: Bár a hazai csapat vezetést szerzett,játékunkat látva kétségem sem volt,hogy megszerezzük a győzelmet.
 

Lipót Pékség-Pápai Perutz 0-0.

Lipót,zárt kapuk.Vezette: Erdélyi.
Lipót: Papp-Simita,Zámbó,Kovalovszki,Sváb,Varga T.(Kiszely 55.),Farkas,(Schillinger 75.),Kószás,(Füredi 83.),Tóth L.,Winkler,Szabó L, Edző: Varga Péter.
Pápa: Horváth B.-Bence,Szilágyi,(Benecz 88.),Kalász,(Skiba 46.),Hanzt,Irmes,(Molnár 89.),Zsirai,Koronczai,Németh E.,(Szabó Zs.84.),Böröczky,Baldauf.Edző:Lengyel Ferenc.
Az első félidőben kiegyenlített játék folyt,a kapuk nem forogtak veszélyben,inkább a küzdelem volt jellemző.A második félidő úgy folytatódott,ahogy az első félidő befejeződött. Nagy küzdelem,különösebb helyzetek nélkül. A döntetlen igazságosnak mondható.
Varga Péter: A két csapat mást akart a mérkőzésből kihozni,bár a lehetőségeink megvoltak,mezőnyfölényben futballoztunk,de ha nem rúgsz gólt,nem érdemelsz győzelmet.
Lengyel Ferenc: Gratulálok a Lipótnak az eddigi teljesítményéhez. Az eredmény reális,az első félidőben eldönthettük vola a mérkőzést,a másodikban hősiesen tartottuk az eredményt,külön öröm,hogy nem kaptunk gólt.

Bicske -Lipót Pékség 1 – 1 (0-0)

Bicske,300 néző. Vezette: Szalai.
Bicske: Szűcs-Radó,Kákonyi,Denczinger,Varga Z.,(Németh J. 69.),Sötét,Varga Zs.,(Filipovics 68.),Vékony,Pekowszki,Kürti,(Peinlich 77.),Lencsés,(Lassú 87.).Edző: Vukmir Dragan.
Lipót:Papp-Simita,Kovalovszki,Zámbó,Sváb,Varga T.(Winkler 46.),Tóth L.,Farkas,Füredi,(Kiszely 62.),Kószás,Szabó L.Edző: Varga Péter.
Gólszerző: Németh J.(88.) ill.Winkler (83.).
83.percben Zámbó az ellenfél térfelének közepéről a kapu elé ívelt,a jókor érkező Winkler 8 méterről a kapuba fejelte a labdát. 0-1. 88.percben egy hazai kapuralövés után visszapattant a labda Németh J.elé,aki a lipóti kapuba lőtt.1-1.
A második félidei lendületesebb játék után,a döntetlen igazságosnak mondható.
Vukmir Dragan:Tudtuk hogy a Lipót egy jó csapat.Sajnos az első félidőben nem tudtuk eldönteni a mérkőzést,örülök az egy pontnak.
Varga Péter: Sáros,mély talajú pályán közelebb álltunk a győzelemhez,főleg úgy,hogy a kapott gólunk után egy megpattanó lövésből született a döntetlen.Így reális az eredmény.


Lipót Pékség-Nagykanizsa 4-2 (1-1)

Lipót,200 néző. Vezette: Gáspár
Gólszerzők:Szabó L.(20.52.),Winkler (66.),Kószás (91.),illetve Kovács Gy.(89.),Varga T.(28.öngól).
Lipót: Dénes-Simita,Kovalovszki,Zámbó,Sváb,Varga T.(Schillinger 74.),Tóth L.,Farkas,(Molnár M.89.),Füredi,(Winkler 46.), Kószás,Szabó L.(Kiszely 85.).Edző: Varga Péter.
Nagykanizsa: Borsi-Nagy B.,Papp,Szegleti,Török,(Kovács Gy.55.),Krepsz,(Péntek 75.),Bagó,(Szabó P. 69.),Ekker,Vass,(Vlasic 69.),Major,Béli.Edző:Koller Zoltán.
20.percben Varga T.,Kószás,Szabó L.labdajáratás után az utóbbi 20 méterről óriási gólt lőtt a jobb felső sarokba.1-0.A 28.percben Béli beadását Varga T.rosszul találta el,és a labda saját kapujában kötött ki.1-1.52.percben Winkler a bal oldalról középre adott,a jókor érkező Szabó L.5 méterről a hálóba fejelte a labdát.2-1. 66.percben Szabó L.jobb oldalról középre adott egy labdát,Winkler a védőjét megelőzve a kapuba lőtt.3-1. 89.percben Kovács Gy.lépett ki a lipóti védők között,majd 10 méterről a hálóba lőtte a labdát.3-2. A 91.percben Kószás a kapura vezette a labdát,majd 8 méterről a kapuba gurított.4-2.
A kimondottan jól futballozó Nagykanizsa tartani tudta az eredményt a mérkőzés feléig,de a második félidőben a lipótiak remek játékkal megnyerték a mérkőzést.
Varga Péter::- A mai győzelmünket-korrekt játékvezetés mellett-a második félidei lendületes,és gólratörő játékunknak köszönhetjük.
Koller Zoltán: A második kapott gól után fölénk nőtt a hazai csapat,és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Lipót Pékség-ZTE 1-3 (1-2)

Lipót,200 néző,vezette Németh Á.
Lipót : Dénes-Simita,Kovalovszki,Zámbó,Sváb,Varga T,(Harsányi 52.),Tóth L.,Farkas D.(Molnár M.82.),Kószás,(Schillinger 77.),Füredi,(Winkler 52.),Szabó L.(Kapa 86.).Edző:Varga Péter.
ZTE : Gyurján-Zivkó,Szépe,Bobál,Tanasin,Tajti,(Sankovic 46.),Bedi,Gergényi,(Szalai 65.),Vass P.,(Favorov 57.),Szánthó,(Sandró 65.),Babati,(Dragóner 57.),Megbízott edző:Makra Zsolt.
Gólszerző: Füredi (6.),illetve Szépe (8.),Kovalovszki (27.öngól),Szánthó (51.11-esből.)
6.percben Kószás remek labdával indította Füredit,aki Gyurján lábai között a kapuba gurított. 1-0. 8.percben egy középre ívelt labdát Szépe a hálóba fejelt.1-1. 27.percben Szánthó adta be a labdát,ami az ötösön álló Kovalovszki bokájáról a kapuba pattant. 1-2. 51. percben Szánthót buktatták a 16-oson belül,büntető.A sértett lövését Dénes kivédte. A játékvezető megismételtette a tizenegyest,mert szerinte a kapus elmozdult.Másodjára Szánthó a kapuba bombázott.1-3.
Varga Péter: A játékban és az eredményben is szoros mérkőzést játszottunk,a harmadik gólról inkább semmit nem mondok.
 
 

Fehérvár II.- Lipót Pékség 0-2. (0-2)

Székesfehérvár: 200 néző. 
Vezette: Gál.
Fehérvár II: Dala-Illés,Hajdinger,(Menyhárt (57),Vágó,Dékei,(Tóth B.57),Kövesdi,Futács,Rónaszéki,(Molnár M.46),Elek,Zólyomi.Kolynok.Edző:Toldi Gábor.
Lipót: Dénes-Simita,Kovalovszki,Zámbó,Sváb,Varga T.,(Schillinger 69),Tóth L.,Farkas,Füredi,(Winkler 80),Kószás,Szabó L.,(Harsányi,76). Edző: Varga Péter.
Gólszerző: Kószás (9),Szabó L.(44).
9.percben egy szép lipóti támadás után varga T. adta középre a labdát,Kószás jókor érkezett és a hálóba lőtt. 0-1. 44.percben Szabó L.lépett ki a fehérvári védők közül,és a kapu jobb oldalába gurította a labdát. 0-2.
A két Magyar válogatottal felálló fehérvári csapat,nem tudott felülkerekedni a nagyo jól játszó Lipóton.A vendégek győzelme teljesen megérdemelt.
A lipóti Szabó L.már 16 gólnál jár ebben a bajnokságban.
Toldi Gábor: Sajnos nem tudtuk ma azt a teljesítményt nyújtani,ami az elmúlt időben jellemzett minket.Az ellenfél határozottabban használta ki a lehetőségeit mint mi.
Varga Péter: Erős csapat otthonában nagy öröm,hogy nehéz helyzetben értékes győzelmet szereztünk.

Lipót Pékség-:Credobus M.Óvár 0-6 (0-1)

Lipót:500 néző,vezette:Horváth P.
Lipót: Papp-Simita,Molnár M.,Zámbó,Sváb,Farkas,(Winkler 46.),Kovalovszki,Tóth L.,Füredi,(Schillinger 72.),Varga T.,(Harsányi 60.), Kószás..Edző: Varga Péter.
Mosonmagyaróvár: Henrich-Bokor,Bohner,Debreceni,Czingáber,(Kozma 78.),D'Urso,Horváth K.(Benkovics 78.),Jasarevic,Nagy K.,(Balogh 78.),Laki,(Szalka 71.),Illés.Edző: Varga László.
Gólszerzők:Illés( 30.68.), Laki (52),Horváth K.(55),Debreceni (64),Nagy K.(73).
30.percben Illés egy Óvári támadás után,22 méterről óriási gólt lőtt a bal felső sarokba.0-1.52.percben Laki került kapussal szembe,és higgadtan a hálóba lőtte a labdát.0-2 56.percben Illés jobb oldali beadását Horváth K.a hálóba passzolta.0-3. 64.percben tizenegyeshez jutott a vendég csapat,Zámbó buktatta a mosonmagyaróvári támadót.A büntetőből Debreceni a bal sarokba lőtt.0-4.68.percben Illés lépett ki a védők között,majd szép mozdulattal a kapuba lőtt.0-5. 73.percben Szalka Nagy K.elé adta a labdát,ő közelről lőtt a lipóti kapuba.0-6.
Az ezer sebből vérző – rengeteg sérülttel rendelkező – lipóti csapat,ilyen tartalékosan nem tudta felvenni a versenyt a jól játszó Mosonmagyaróvárral.A vendégek megérdemelt győzelmet arattak.
Varga Péter: Higgyék el,vannak az életben nagyobb problémák is,mint a mai vereségünk.Gratulálok a vendégeknek a mai,és a héten mutatott teljesítményükhöz is.
Varga László: Idegesen kezdtük a mérkőzést,de a gól meg nyugtatutt bennünket, és utána nagyszerű győzelmet arattunk,egy igazi csapatként működtünk.
 

ZTE FC ZRT-Lipót pékség 1-2 (02)

Zalaegerszeg,300 néző. Vezette: Szalai L.
Gólszerző: Dragóner (öngól 8.),Szabó L.(42.),illetve Simó (48.)
ZTE: Köcse-Németh E.,Sebestyén,Hegedűs,Szörkönyös D,(Szörkönyös Z.,Szántó),Simó,Dragóner,(Bedő),Papp L.,Zivkó,Földvári,Fehér, (Abért).Edző: Bozsik József.
Lipót: Papp Zs.-Simita,Kovalovszki,Molnár M.,Kapa,Varga T.(Kiszely),Tóth L.,Farkas,Füredi,(Schillinger),Kószás,Szabó L.(Dénes Zs.).
8.percben Füredi Szabadrúgását a menteni akaró Dragóner,a saját kapujába fejelte a labdát.(öngól) 0-1.A 42.percben Szabó L.vezette kapura a labdát,óriási helyzetben a kapu mellé lőtt. 44.percben Füredi szabadrúgást rúgott az ellenfél tér felének közepéről,beadását Szabó L.fejelte a kapuba. 0-2. A 45.percben Kovalovszki 25 méteres szabadrúgása a felső lécen csattant.48.percben Simó 25 méterről óriási gólt lőtt a jobb felső sarokba. 1-2.
A lipóti csapatot olyan sérüléshullám érte el,hogy a második félidő vége felé,a cserekapus Dénes Zsoltot mezőny játékosként kellett be cserélni. Emberfeletti hősies küzdelemben tudott nyerni,a keményen,néha durván játszó Zalaegerszeggel szemben a vendégcsapat.
Bozsik József: Messze nem közelítettük meg azt a teljesítményt,mint az előző fordulóban. A második félidőben rá tudtunk tenni egy lapáttal,de ez csak arra volt elég,hogy szorossá tudjuk tenni a mérkőzést.
Varga Péter: Lassan elfogynak a szavak,az viszont biztos,hogy a CSAPAT emberfeletti módon teljesített. 

Lipót Pékség-Komárom 3-1 (0-1) 

Lipót,300 néző.Vezette:Ajtorjay
Lipót: Papp-Simita,Molnár M.,Zámbó,Füredi,Farkas,(Kiszely 80.),Tóth L.,Kovalovszki,(Schillinger 88.),Varga T.(Kapa 80.),Kószás,Szabó L. Edző: Varga Péter.
Komárom: Szabó-Parázs,Eszlátyi,Végh,Simita,Musitz,(Schiller 66),Tóth P.,Göbölyös,Módi,(Vincze 75.),Hajba,Végh. Edző: Bozsik Péter.
Gólszerző: Szabó L.(46,88.),Varga T. (50.),Illetve Tóth P. (9.)
A 9.percben Papp Tóth P.-ba lőtte a labdát,amely a hálóban kötött ki. 0-1. 46.percben Szabó L.kapott egy remek indítást,ő 16 méterről a kapuba lőtte a labdát 1-1.Az 50.percben Varga T.került helyzetbe,lövése 15 méterről a a jobb sarokban kötött ki 2-1. A 88.percben Szabó L.kapott mesteri labdát,és egy csel után a hálóba lőtt 3-1.
Az első félidőben a Komárom egy talált góllal vezetést szerzett,fordulás után azonban a Lipót megszerezte a győzelmet egy nagyon jó Komárom ellen.
Varga Péter: Lassan elfogyunk, de a maradék embereink igazi csapatként meleg helyzetből is hozták a mérkőzést.
Bozsik Péter: Hetek óta mindent elkövetünk,hogy magunkat megverjük, ez ma is sikerült.
 
 

Érd-Lipót Pékség 2-3 (2-2)

Érd,400 néző. Vezette: Nagy N.

Érd:
Kertész-Honti,Földes,(Farkas B.65.),Varga T.,Koós,Kócsa,Kalmár,(Molnár
B.65.),Csiszár,Popov,Kollega,Bozsoki. Edző: Limperger Zsolt.

Lipót:
Dénes-Simita,Molnár M.,Zámbó,Füredi,Farkas D.,Tóth L.,Kovalovszki,(Kószás
56.),Varga T.,(Schillinger 85.),Winkler,(Csete 91.),Szabó L. Edző: Varga Péter.

Gólszerző:
Koós (28.) Kollega (30.) illetve Szabó L.(11.),Zámbó (20.),Winkler(61.).

11.percben
Simita jobb oldali beadását Szabó L. 8 méterről a hálóba lőtte. 0-1. 20. percben Kovalovszki bal oldalról középre lőtte a labdát,Zámbó 5 méterről a hálóba fejelt. 0-2.

28.percben
egy bal oldalról belőtt labdát Koós a lipóti kapuba lőtte.1-2. 30.percben egy baloldali támadás után,Kollega lőtt a lipóti kapuba.2-2. 61.percben Simita jobb oldali beadását Winkler közelről a kapuba lőtte.2-3.

Az első félidő elején meglepte az Érdet a lipóti csapat,majd talpra álltak a hazaiak,de a második félidőben a vendégek megnyerték a találkozót.

Limperger Zsolt: Ránk nem volt jellemző,hogy sok gólt kapunk,ez a fő okozója a vereségünknek.

Varga Péter: Gyors gólváltást követően a második félidőben magas szinten játszottunk.Nyertünk egy jó csapat otthonában.

Ajka Kristály SE-Lipót Pékség 0-7 (0-1)

Ajka,150 néző.Vezette:Iványi.

Gólszerző:Winkler
(26.,64.),Molnár M.(86.,88.)Varga T.(55.),Kiszely (62.),Csete (82.)

Ajka:
Dróth-Tisonyai,(Lajtos 63.),Györkös,Szedlacsek,Kungl,Magyar,Král,Szarka,(Horváth D.),Bakó,Ambrus,Jeney.  (Szabados).
Edző: Jeney Gyula.

Lipót:
Papp-Simita,(Kapa 68.),Molnár M.,Zámbó,Füredi,Varga T.,Schillinger,Tóth L.Farkas,(Csete 57.),Winkler,Harsányi (Kiszely 34.).

Edző: Varga Péter.

26.percben
Zámbó indította Winklert,aki lefutotta védőjét,és a hálóba lőtt. 0-1.55.percben Farkast felrúgták a 16-oson belül,a játékvezető 11-est ítélt,amit Varga T. a kapuba Lőtt.0-2

62.percben
Kiszely lépett ki a védők közül,lövése a kapuba kötött ki.0-3. 64.percben Füredi indította Winklert,aki 10 méterről a hálóba lőtt.0-4. 82.percben Csete kapott jó labdát,ő egy csel után kilőtte a jobb alsó sarkot.0-5. 86.percben Molnár M.került helyzetbe,lövése a kapuban kötött ki.0-6. 88.percben ismét Molnár M.elé került a labda,10 méteres lövése a hálóba jutott.0-7.

Az első félidőben jól tartotta magát az Ajka,de a második félidőben meglátszott az osztálykülömbség.

Jenei Gyula: Amíg fizikálisan fel vettük a versenyt addig nem volt probléma,de a végére elfáradtunk.Gratulálok a Lipótnak.

Varga Péter: Úgy hoztuk a mérkőzést,ahogy egy magasabb osztályú csapatnak illik,egy szimpatikus ellenféllel szemben.

Lipót Pékség-BKV Előre 3-3 (0-2)

Lipót, 300 néző. Vezette:Gáspár.

Lipót:Dénes-Simita,Molnár M.,Zámbó,Tóth L.,Kapa,(Füredi
75.),Farkas,Kovalovszki,Kiszely,(Winkler 50.),Csete,(Harsányi szünetben),Szabó L.
Edző: Varga Péter.

BKV Előre: Czuczi-Girán,Koszó,Pokó.(Miknyóczki 29.),Balogh B.,Ferkó,Wágner,Csalánosi,Tóth Sz.(Szabó B.90.),Szegő,(Nagy B.63.),Szabó M.
Edző: Menczeles Iván.

Gólszerző: Szabó L.(47,55.),Winkler(79).ill.Balogh B.(18,20,65.)

18.percben Balogh 5 méterről a hálóba fejelte a labdát.0-1.20.percben a játékvezető 11-est ítélt, amit a sértett Balogh a hálóba lőtt.0-2. 47.percben Szabó L.11-esből a Hálóba lőtt.1-2. 55.percben Szabó L. 14 méterről a kapuba lőtt.2-2. 65.percben a játékvezető ismét 11-est ítélt,amit Balog a kapuba lőtt.2-3. 79.percben egy jobbról bejövő labdát Winkler a léc alá lőtt. 3-3.

Óriási küzdelemben a Lipóti csapat vert helyzetből döntetlenre tudta hozni a mérkőzést.

Varga Péter: A második félidőben bőven volt lehetőségünk arra,hogy ezt a mérkőzést megnyerjük. Kicsit több szerencsénk lehetett volna.

Menczeles Iván: Átok ül rajtunk,hiába vezetünk,nem tudunk győzni.

Balatonfüred-Lipót Pékség 0-3 (0-1)

Balatonfüred: 300 néző. 

Vezette: Jakab

Balatonfüred:
Keserű-Géringer,Csikós,Markó,(Pápai 59.),Tetézi,Schillinger,Sowunmi,Szalai
P,Bartha,(Nagy Z.szünetben),Szabó B.(Laurinetz 73.),Bene.

Edző:
Thomas Sowunmi.

Lipót:
Papp Zs.- Simita,Molnár M.,Zámbó,Kapa,Farkas D.,(Varga T.82.),Tóth
L.,Kovalovszki,Kiszely,(Csete 72.),Winkler,(Füredi szünetben),Szabó L.Edző:
Varga Péter.

G.sz.:
Farkas D.(15.),Kovalovszki (70.),Szabó L.(92.).

15.percben
egy jobb oldali beadás után a füredi védők röviden szabadítottak fel,a labda
Farkas D.elé került,aki a léc alá bombázott.0-1.70.percben a beadott labdát a
hazaiak középre fejelték,amit Kovalovszki a hálóba lőtt.0-2.92.percben Szabó
L.beadását az egyik védő kézzel ütötte el,a játékvezető 11-est ítélt,amit Szabó
L.a hálóba lőtt.0-3.

A mindent egy lapra feltevő  Balatonfüred,megnehezítette a jól játszó lipóti
csapat győzelmét.

Sowunmi Thomas:Egy sokkal esélyesebb csapattól kaptunk ki.Sajnálom,hogy a második
félidei helyzeteinket nem tudtuk kihasználni.Gratulálok a Lipótnak.

Varga Péter:Öt nap alatt a második mérkőzésünket nyertük meg.Megnyugtató,hogy végre
kapott gól nélkül biztosan hoztuk a meccset.

Balatonfüred-Lipót Pékség 0-3 (0-1)

Balatonfüred: 300 néző. 

Vezette: Jakab

Balatonfüred:
Keserű-Géringer,Csikós,Markó,(Pápai 59.),Tetézi,Schillinger,Sowunmi,Szalai
P,Bartha,(Nagy Z.szünetben),Szabó B.(Laurinetz 73.),Bene.

Edző:
Thomas Sowunmi.

Lipót:
Papp Zs.- Simita,Molnár M.,Zámbó,Kapa,Farkas D.,(Varga T.82.),Tóth
L.,Kovalovszki,Kiszely,(Csete 72.),Winkler,(Füredi szünetben),Szabó L.Edző:
Varga Péter.

G.sz.:
Farkas D.(15.),Kovalovszki (70.),Szabó L.(92.).

15.percben
egy jobb oldali beadás után a füredi védők röviden szabadítottak fel,a labda
Farkas D.elé került,aki a léc alá bombázott.0-1.70.percben a beadott labdát a
hazaiak középre fejelték,amit Kovalovszki a hálóba lőtt.0-2.92.percben Szabó
L.beadását az egyik védő kézzel ütötte el,a játékvezető 11-est ítélt,amit Szabó
L.a hálóba lőtt.0-3.

A mindent egy lapra feltevő  Balatonfüred,megnehezítette a jól játszó lipóti
csapat győzelmét.

Sowunmi Thomas:Egy sokkal esélyesebb csapattól kaptunk ki.Sajnálom,hogy a második
félidei helyzeteinket nem tudtuk kihasználni.Gratulálok a Lipótnak.

Varga Péter:Öt nap alatt a második mérkőzésünket nyertük meg.Megnyugtató,hogy végre
kapott gól nélkül biztosan hoztuk a meccset.

Lipót Pékség-Puskás Futball Club Kft 4-2 (2-0)

Lipót:300
néző,vezette: Horváth P.

Lipót:
Papp-Simita,Molnár M.,Zámbó,Kapa,Farkas,Tóth,Kovalovszki,(Csete
79.),Kiszely,(Schillinger 88.),Winkler,(Füredi 75.),Szabó L.Edző:Varga Péter.

Puskás:Molnár
P.,Nahirníj,Fodor,Sipos,(Ominger szünetben),Kalmár,Nagy Z,Szín,Hosszú,(Godányi
74.),Magasföldi,Papp K.,Vizler,(Mayer szünetben) Edző:Nagy Ádám.

Gól:Szabó
L.(19.,27.),Simita (63.),Farkas,(75.).ill.:Gazdag,(78.),Papp K.(83.).

19.percben
Szabó L. harcolt ki magának egy labdát,aztán 18 méterről a jobb alsó sarokba
lőtt. 1-0. A 27.percben az ellenfél térfelén labdát szerzett a lipóti csapat,és
ismét Szabó L.lőtt a kapuba. 2-0.63.percben Simita az ellenfél kapujától 10
méterre,a kapuba gurította a labdát. 3-0.A 75.percben Farkas szép cselek után
12 méterről a hálóba passzolt. 4-0.

78.percben
egy kontra támadásból Gazdag lőtt a lipóti kapuba. 4-1. 83.percben a lipóti
kapu előtt pattogott a labda,a védők nem tudtak felszabadítani,Papp K.ezt
kihasználva a hálóba rúgta  a labdát. 4-2.

Jó iramú mérkőzésen az első félidőben a Lipót beszorította az ellenfelét,a második
félidőben a Puskás bátrabban támadott,de a lipóti győzelem nem volt kérdéses.

Varga Péter: Bajban ismerkszik az ember.Nagyon összeszedett ,és jó játékot produkált
a csapat,nagy öröm hogy a keret bármelyik játékosára számíthatunk.

Nagy Ádám: Gyámoltalan mentalitás,rossz elképzelések,pontatlanság.Nem érdemeltünk ma
egyetlen pontot sem.

 

Veszprém-Lipót Pékség 3-2 (1-0)

Veszprém,200 néző.Vezette: Gaál Á.
Veszprém: Deczki-Varga Á.,Dobsa,Gulyás G.,Major,(Héninger 83.),Somogyi,Kovács D.,Molnár B.,(Gálfi szünetben),Nagy R.,(Pavliczky 80.),Vass,Krebsz.Edző: Pető Tamás.
Lipót: Dénes-Simita,Bieder,Zámbó,Kapa,Csete,(Schillinger szünetben),Tóth L.,(Varga T.68.),Kovalovszki,Füredi,(Kiszely 58.),Winkler,Szabó L.Edző: Varga Péter.
Gólszerző: Nagy R.(5, 55.),Somogyi (56.),ill. Kovalovszki (59),Szabó L.(85.).
Kiállítva: Deczki (82.).
5.percben Nagy R. 10 méterről a hálóba gurította a labdát. 1-0. 55.percben Nagy R. kilépett,és a kapuba passzolta a labdát 2-0.56.percben Somogyi lőtt a lipóti kapuba 3-0.
60.percben szabadrúgásból,25 méterről Kovalovszki laposan a hazai kapuba lőtt.3-1. 85.percben tizenegyeshez jutott a Lipót,Szabó L.lövését a cserekapus Héninger kiütötte Szabó L.elé,aki ezúttal a hálóba lőtte a labdát. 3-2.
Pető Tamás: Elégedett vagyok,legyőztünk egy nagyon jó csapatot.Ezt a játékot szeretnénk folytatni a jövőben.
Varga Péter: Rossz kezdés után vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe,de kétperces rövidzárlat után többre már nem volt időnk.

 

Lipót Pékség-Nagyatád 3-1 (1-1)

Lipót,300 néző.Vezette: Juhász D.

Lipót: Dénes-Csete,Tóth L,(Kovalovszki 61.),Füredi,Bieder,Szabó L, Zámbó,Simita,Schillinger,(Varga T.70,),Winkler,Kiszely,(Harsányi 48.), Edző: Varga Péter.
Nagyatád:Vekkeli-Palkovics,Jerkovic,(Grabarics 82.),Kovács K.,Kiss P.,Horváth P.,Horváth F.,Mózsi,(Szántó 63.),Nikolic,(Lajkó 57.),Sághy,Koósz.Edző: Papp Zoltán.
18.percben Nagy meglepetésre első támadásból gólt szerzett a vendég csapat,a kaputól 18 méterre Horváth P. lőtt a kapuba. 0-1. 43.percben Szabó L.fejese után Csete a kipattanó labdát a hálóba passzolta. 1-1. 67. percben egy lecsorgó labdát Szabó L.8 méterről a kapuba emelte. 2-1.75. percben Szöglet után Zámbó fejelt a vendégkapuba. 3-1.
Az első félidőben a Lipót gyorsan egyenlített,a második játékrészben pedig már nem volt kérdés,ki nyeri a mérkőzést.
Varga Péter:- Nehéz volt,melós volt,és ideje volt.
Papp Zoltán:- Teljesen megérdemelt hazai siker született.Próbáltuk kihozni a mérkőzésből a maximumot,de ma ennyi volt bennünk.

 

 

Tatabánya-Lipót Pékség 1-0 (0-0)

Tatabánya,500 néző.V.: Szilasi.

Tatabánya: Kunsági-Kovács D,(Farkas V.69.),Árvai,(Szabó R.80),Kovács I.,Krupánszki,Soltész,Kocsis G.,(Vígh 69.),Katona,Hajas,Klausz,Székely. Edző: Bekő Balázs.

Lipót:Dénes-Simita,Zámbó,Bieder,Kapa,Csete,Farkas D.,(Varga T.58.),Kovalovszki,(Füredi 66.),Kiszely,Harsányi,(Winkler 58.),Szabó L. Edző:Varga Péter.

Gsz.:Kocsis G.

54.percben egy bal oldali beadást kifejeltek a lipóti védők,Kocsis G. elé került a labda,aki 20 méterről a lábak között a hálóba lőtt. 1:0.

60.percben Winkler 5 méterről a kapusba lőtte a labdát.

A második félidőben kicsit bátrabban támadó Tatabánya egy szerencsés góllal otthon tudta tartani a három pontot,a helyzeteit kihagyó Lipót ellen.

Bekő Balázs: Ma nagyon jól játszottunk,bár a végére elfogytunk,de a győzelmünk megérdemelt.

Varga Péter:Megérdemelt hazai győzelem.Mi csak a hatvanadik perc után mutattunk valamit a tudásunkból.Ma még egy pontot sem érdemeltünk volna.

 

 LIPÓT PÉKSÉG SE-III.KERÜLETI TVE 0-2

Lipót Pékség-III.Kerületi TVE 0-2 (0-0)
Lipót,300 néző. V. Kubicsek.Lipót: Dénes,-Simita,Bieder Zámbó,Kapa Nagy O.(Winkler 41.),Kovalovszki ,Farkas D.,Kiszely,(Tóth L.68.),Harsányi,(Csete 66.),Szabó L. Edző: Varga Péter.
III.Kerület: Jeszenszki-Szalai V.,(Tamási 41.),Erdei,Tóth K.,Nagy T,Opavszky,Daróczi,(Borvető a szünetben),Fazekas,(Bakos 70.),Kolenszky,Remili,Rabatin. Edző:Kemenes Szabolcs.
Gsz.:Kokenszky (80.),Borvető (87.)
13.p:Simita ment el a jobb oldalon,beadását Harsányi a kapu fölé fejelte.
80.p: Egy baloldali támadás után gólt lőtt a vendégcsapat Kokenszky révén.0-1.
86.p: A csereként beálló borvető került helyzetbe,lövése a lipóti kapu bal oldalába kötött ki.0-2.
Két egyforma képességű csapattalálkozójából,az utolsó tíz percben jobban játszó vendégek elvitték a három pontot.
Varga Péter:Sokáig úgy tűnt,hogy a csapatom közel áll a győzelemhez,de a két hibánkat két góllal büntették.
Kemenes Szabolcs: A tavalyihoz hasonlóan nagy sikert arattunk idegenben,a jól játszó Lipót ellen.

 

SC Sopron – Lipót Pékség 1-1 (0 -1)

Sopron,Városi Stadion,1500 néző.
Vezette:Kovács G.

SC Sopron: Majer,-Galambos,(kocsis Á.65.) Baranyai,Tóth
A.,Keresztes,Harangozó,Holzmann,Kalmár,(Bódis a szünetben),Purt,(Jakab
74.),Pető,Kustor. Edző:Horváth Csaba.
Lipót: Dénes,-Simita,Molnár M.,Zámbó,Kapa M.Tóth L.,Kovalovszki,Csete,(Varga
T.68.) Szabó L.Harsányi,(Nyári 80.)Winkler,(Kiszely 65.) Edző: Varga Péter.
G.sz.:Kustor (81.) ill.Szabó L(.33.)
33.percben Szabó L. kapott kitűnő labdát, 15 méterről kapásból kilőtte a bal
felső sarkot. 0-1. 81.percben Kustor 11 méterről a léc alá bombázott. 1-1.
A mérkőzés összképe alapján,igazságos döntetlen született kemény,de sportszerű
mérkőzésen.
Horváth Csaba: Rosszul kezdtük a bajnokságot,a héten rendbe tettük a
fejeket.Jól játszottunk egy jó Lipót ellen,így megérdemelten szereztünk egy
pontot.
Varga Péter: Közepes színvonalú mérkőzésen,a vezető gólunk után,egyik csapat  sem tudta a győzelmet kiharcolni,így a döntetlen igazságos.

 

LIPÓT PĖKSÉG SE-GÁRDONY-AGÁRDI GYÓGYFÜRDŐ 2:2

Lipót,200 néző.
Vezette:Muhari.

Lipót: Dénes-Simita ,Bieder,Zámbó,Füredi,( Kiszely 78.p.)-Csete.( Varga T.46.p.),Nagy O.,Kovalovszki,Farkas D.(Nyári 60.p.) Winkler,Szabó L. Edző: Varga Péter.
Gárdony: Erdélyi-Balogh Á.,Újvári,Kónya,Czihulin,Király,Lak,Kovács Á.,(Kercsó a szünetben)Tóth T.,Mód,Sárközi. Edző:Oláh Attila.
Kiállítva: Bieder (80) Tóth T.(89)
42.p:Lendületes hazai támadás után Nagy O.bombázott a léc alá.1-0. 44.p:Tizenegyeshez jutott a gárdonyi csapat,amit Balogh Ádám értékesített. 1-1. 75.p: Balogh kapott egy átadást,lövése a jobb kapufáról vágódott a hálóba. 1-2. 82.p: Winkler beadását Kiszely a hálóba lőtte. 2-2.
Nagy iramú mérkőzésen a lipóti csapat kihagyta a helyzeteit. A gárdonyi csapat taktikusan, jól játszott.
Varga Péter: A nézők tapsa a végén rávilágított,hogy a játékosaink mindent megtettek.A hat kapufa mellett a vendégkapus parádés teljesítménye fosztott meg bennünket a győzelemtől. Balogh Zsolt pályaedző: Újonccsapat lévén örülünk a döntetlennek. A második félidőben értük el a jobb teljesítményt.